Stark

När livet slår dej på käften gäller det att hålla huvet högt och kallt!
 
Måste få dela med mig av vad min 20 åriga son skrev i en status på Facebook 13 aug 2013...
 
Hej min älskade Mamma, jag måste få lätta lite på mitt hjärta. Men jag vet inte vart jag ska börja, en sak som jag kan berätta
är att jag är så obeskrivligt glad och tacksam över att just du är min Mor, för den kärlek jag fått av dig under alla mina år
och den relationen vi har tillsammans kan inte bli starkare, vi fungerar likadant helt enkelt. När du är deprimerad är jag också deprimerad, när du är glad
är jag också glad. Det känns ända in i min själ. Och just nu är det riktigt tufft och en stor tyngd har lagts på våra axlar, men vi håller ändå huvudet högt och tar detta vi möter som en ny utmaning, för du är den starkaste personen jag känner. Att kunna ta hand om oss fyra grabbar, ge oss så mycket kärlek och ändå mött så mycket motgångar.
Men det är det som jag tycker har gjort dig starkare, vi ska ta oss igenom detta tillsammans och jag kommer alltid att finnas där för dig Mamma oavsett vad.
För jag älskar dig så otroligt mycket!
 
Blir lika rörd varje gång jag läser...
Vad vi vet idag trodde vi bara var möjligt då i våra drömmar...
 
Ge aldrig upp <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Första advent

Är det i morgon, bara några futtiga veckor kvar till jul. Var på ett fantastiskt adventsspel i fredags, Wincents klass inledde väntan på jul i kyrkan.
De var verkligen så otroligt duktiga.
Lite jul/adventspyssel roade jag mig med igår kväll, tycker det är mysigt att gå runt och plocka lite för mig själv... eller själv var jag då rakt inte, men det var sådär lugnt och skönt :-)
 
Hade tänkt att fixa en del i dag efter jobbet, fick iaf upp andra gardiner i Wincents rum... sen försvann lusten när jag insåg att den gardin jag tänkt hänga i Willes rum bara var en bred längd... och börja klippa och vika hade jag verkligen ingen lust med :-(
Jaja tänkte fortsätta i tv:rummet och sätta upp ett nytt fäste till gardinstången, för det visste jag att jag hade... trodde jag ja, nähe det hittade jag inte, så nu ligger det på is, inga pynt eller gardinprojekt mer idag!
 
Var på Bauhaus och köpte allt material till väggen igår, så på måndag ska det börja byggas :-)
Finally!
 
Längtar efter min lediga vecka och efter jullov, faktiskt!
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha en fin lördag!
 

Veckostart

En ganska soft sådan, trots att det känns som om man skulle behöva röja järnet...
Lite Traderasaker är sålda och packade, har inte så mkt saker kvar.
Just nu är det stora grejor som tar plats... en sängram till en 160 säng och en loftsäng, 205 hög och 90 madrassbredd (finns och skickas med vid köp) madrass och bäddmadrass alltså. En hel hög med kakelmojs i diverse storlekar och former om nån händig människa är intresserad av lite hemmaprojekt :-) En fuktspärrmatta på 14 kvm också.
Sååå, sånt vill jag bli av med till en vettig peng :-)
 
 
Min fina azalea som jag fick när vi hade Halloweenfest, och japp den lever fortfarande :-)
 
I morgon blir det stadstripp med två av barnen, vi passar nog på att göra lite ärenden när vi ändå är iväg. Wille behöver byxor och Wincent lysen till cyklen.
 
Trevlig kväll!