Men ååååååååååå inte nån jävla förkylning nu då :-(

pallar på fullaste allvar inte med nåt sånt!
Skit trött efter idag, fy fan för att gå upp 5:10! Men barnen var verkligen jätteduktiga på att gå upp, ingen som varken gnällde eller pep!
Mycket trevlig personal på fritids idag, Annas bror Mattis :-), barnen tyckte det var jättesuper med en kille :-)
 
Dagens middag blev det här :
 
 
Pizza till barnen och kebab till mej, orka liksom laga mat... eh näe, det blev lite lördagsgodis med :-/, men bara lite, å sen var det Harry Potter på TV, så helt ok lördagskväll.... säger hon som somnar innan åtta :-)
 
Just det, det var ju inte bara lullullat i köket utan en av två taklampor har ju kommit på plats :-)
 
 
Men fan vad sur man blir... 7 rätt på travet... och knappt 200:- i utdelning... men givetvis är man glad och väntar på den stora skrällen, när jag ska göra allt och köpa allt. Nytt hus, ny bil, all tänkbar köksutrustning man kan tänka sig, gasolspis, 1 m bred ugn, Kitchen Aid, vedeldad spis och ugn, ett bord och stolar för 12 personer, diskho i keramik, dold och inbyggd diskmaskin.
Och jag ska bara VARA HEMMA och ta hand om min familj, baka, laga mat, ordna fester, ge alla mina vänner extra guldkant på tillvaron. Den dagen längtar jag efter :-)
 
Nu är jag logisk och inser mer än väl att det bara är en dröm, att livet kan ändras inom loppet av en sekund, därför är jag tacksam för det jag har i livet och försöker se till att fylla min tid med det som är rätt och meningsfullt för mej. Att leva efter andras direktiv är inget för mej!
 
Ha en underbar lördag!

Fredag igen...

veckorna bara rusar iväg. Denna veckan helst har varit fullbokad med möten hit och dit och jobb :-) Hade det mycket trevligt på Infektion, jag satt vak åt en herre... fast inte vak i livets slut utan denna man var förlamad från axlarna och ner och kan då inte meddela sig via larm tex... dumt att kalla det vak, skulle vara bättre att kalla det assistans, för det var ju det man gjorde, hjälpte honom med det han inte kunde på egen hand. Träffar samme man imon, mycket trevligt!
 
Lovade ju bilder från köket:
 
 
 
 
 
Det blev en liten tur på byn oxå
 
Och den slutade såhär
 
 
med FREDAGSMYS :-)
 
För det blir tidigt i säng, barnen ska till fritids kl 06 i morgon då jag jobbar 7-15, men sen tar vi helg och imon blir det nog pizza till middag :-)
 
 

Polisen är snabba...

man brukar ju säga att byråkratins kvarnar mal sakta, men döm om min förvåning när mitt intyg från Rikspolisstyrelsen gick tillbaka med vändande post :-), nu kan jag med gott samvete söka jobbet som personlig assistent, när intyget om att jag får jobba med funktionshindrade barn och ungdomar kom i tid till intervjun. Härligt!
Sen får vi ju se vad som händer men det känns bra att ha alla anställningspapper på plats.
Att jobba på sjukhuset är ju min dröm, och den blir nog sann om jag har is i magen :-)
 
Nu ska jag gå ut och ta en walk ;-), betala mina Tupperwaregrejor och sen i em ska jag visa en sak från mitt kök för er :-)