Röja förrådet

I källaren har blivit gjort idag... hittade en kalender från 2009... som fick mig att inse att just idag den 28 Februari mötte jag någon som kom att förändra mycket i mitt liv. Nej det var inte min man, men det var en man som fick mej att inse vad livet faktiskt handlar om, att våga vara sig själv, att tro på sig själv och sin egen förmåga. 
Det var en tuff tid, en berg-och dalbana på många fronter, men trorts våra många meningsskiljaktligheter är jag tacksam för att han blev min vän :-)
 
Hade inte han fått mig att se vad jag är värd, och fått mig att tro på mig själv hade jag inte varit där jag är idag och jag hade definitivt inte träffat mannen som nu gör mig till världens lyckligaste kvinna!
 
Så tack ... :-)
 
Några våriga bilder
 
 
 
 
Kramar!
 
 
 

Helg igen...

Det bara springer iväg, lediga veckan får liksom alltid full fart framåt :-)
På söndag är det loppisdax igen, var ett tag sen sist så det ska bli kul, mammas och min grej :-) Faktiskt himla kul att ha nåt man gillar tillsammans!
 
Testade en för mig ny maträtt idag, baconlindag köttfärslimpa, gjorde två varianter en för barn och en för vuxna :-)
Barnvarianten innehöll bara bacon, färs, salt och vitpeppar medans det i vuxenvarianten även fanns lök, philadelphiaost och svartpeppar. Galet gott var det iaf, och mättande.
 
Spännande att se på söndag när det är ny månad om kroppen släppt ifrån sig några hekto, för det är bara hekton det handlar om denna månaden, för att jag skulle tappa ett helt kilo på 2 dagar finns inte på kartan :-)
 
En väldigt lugn kväll... Wille sover över, Wincent sover över och Tim sover i stan för han går praktik nu och ska dit i morgon bitti.
Bara Edward och jag hemma...
 
Dagens barn :-)
Edward hade hemkunskapsläxa, att jämföra priser på olika saker i olika butiker...
Jaha undrade jag, när ska du göra detta då....
Meeen ååååå stönar han det finns google... man går in på affärernas hemsidor och kollar priser....
???????????????????? Eh ja vad säger man.... :-D
Tänker nog dra med honom till den lokala butiken i morgon iaf :-), så kan han väl googla Lidl eller Netto eller nån annan butik med ett lägre pris än Ica nära...
 
Har rensat lite sopor idag, gillar verkligen svarta sopsäckar... allrahelst att fylla dem med saker man inte fattar varför man sparat på...
 
Vill egentligen inte gå ut... men vet att jag kommer att ha dåligt samvete om jag inte kommer ut för jag vet att det är bra och nyttigt... fast det där att inte vilja sitter ju i skallen... det är mörkt och kallt ute, javisst men det är ju så skönt efteråt :-)
 
Så på med ytterkläderna :-)
 
Trevlig fredagskväll!
 
Kramar!

Sliten

Efter en hård dag i staden :-)
Haha nädå så farligt var det inte, men jag tror sviterna efter massagen sitter i ännu :-)
Lite mat och pellets lyckades jag få hem iaf...
Wille hemma från skolan idag, hade jätteont i huvet när han vaknade fast nu verkar han väl rätt ok iaf.
Sanbbfixad mat fick idag bli pepparbiff och klyftpotatis från påse och bea på burk, rätt ok käk en onsdag.
I morgon blir det pulled pork i pitabröd.
 
Seg och tråkig....
 
Soffläge :-)
 
Kramar!