Jösses...

Jobbade sista dagen för denna veckan igår... hos E då, vid middagstid ringer mobilen... skyddat nummer... mmm antingen nån idiot eller sjukhuset... svarar och chansar på det sistnämnda... och ja det var det :-)
Dåligt med folk.... kan du jobba inatt ???????????
Hmm... snabbkalkylering i hjärnan ... barnen ??? Jomenvisst... de kan nog sova hos mormor... JA TACK, jag jobbar gärna :-)
Som sagt... slutar i Gullabo 16:00, hem och hämta kidzen på fritids... för att dra till stan ;-), och lämna Willes mobil och köpa cykelhjälm till Wincent...
Hemma igen och lämnat hos mormor kl 18:15... sova ca 45 min :-/... jobba 21-07...
Lugn natt iaf :-)
Tacksam att veta att min tillfälliga sinnesförvirring består i att av dygnets 24 timmar har jag effektivt jobbat 18 :-)
Inget att rekommendera men har nu safeat upp augustilönen iaf :-), känns nice.
 
Dagen idag är ett ännu oskrivet kapitel...
Är helt enkelt för slut för att engagera mig i den just nu.
Kommer att somna ovaggad ikväll.
 
I morgon bitti kommer mannen och väcker oss med färska frallor, och efter frukosten drar vi söderöver :-)
Mys, utflykt och shopping några dagar :-)

Life goes on...

eller vad är det man säger...
 
Skulle kunna skriva såååååååå jäkla mycket, men gör det inte just nu... too much helt enkelt... att ta igen 4 dagar skulle bara bli trist... så lite bilder och en kort version :-)
 
Jobbdagen i torsdags bjöd på färja över till Öland :-), supermysigt :-)
 
 
 
 
 
Fredag var ledig dag och Wille bestämde att på em skulle vi åka till Kalmar och köpa grejor till deras cyklar, det blev slangar, sadel och lite annat :-)
Bestämde oss att göra en avstickare till Kalmarsundsparken och titta på sandskulpturerna :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den kulturella avstickaren slutade i bad på badplatsen. De tyckte det var jätteroligt och vi blev kvar i flera timmar, men vad gjorde det, inget hemma att passa och lika bra att njuta av det underbara sommarvädret!
Tuffa Wille vågade till sist hoppa från bryggan långst ut :-) 2 m hög är bryggan :-), hade jag INTE gjort kan jag säga... Wincent ånjöt badandet från strandkanten och vågade sig på att klättra ner på det djupa från stegen :-).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tidig lördag morgon, dax för den efterlängtade turen till Timmernabben och övernattning hos morfar och Gerd :-)
Barnen hade haft en fin helg och bla besökt Dinosaurieparken i Smedby. Bjuder på några av Wincents bilder:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Själva drog vi några stycken till bilträff i Falköping :-), en fin kväll som gjord för cruising... massor av bilar, vilket innebär lite "problem" i form av stillastående... men men vädret var underbart och framåt natten avrundade vi med viltkebab :-), väldigt gott :-)
 
 
En ny vecka tar sin början i morgon...
Jobb på måndag och hemmadag på tisdag, som innebär lite packande för på onsdag åker vi mot skåneland och första stoppet blir på Skånes djurpark :-)
 
 
 
 
 

En riktig "B-dag"

Jobbdagen igår var helt okej, vi åkte till Kristianopel och bryggdansen :-). Hamnkrogen bjöd på gratis glass och det smakar ju alltid bra :-)
 
Idag har vi däremot tillbringat dagen inomhus! I sällskap med lusmedlet AnitLice... men halllååå fatta... löss nu mitt i sommaren... på oss allihop... Mej, Wille, Wincent, Tim och Eddan hemma i Påryd. Den som klarat sig är Royne...
Tack och lov räcker det med en behandling, men grymt B att behöva vara inne... för att inte tala om Wille som "fått sitta inne" en hel dag, har dock lovat honom att få leka en stund nu ikväll :-)
Inne har vi varit för att jag inte kunde läsa mig till om solen hade negativ verkan eller inte och vi vill ju att de små jävlarna ska döden dö, såklart!
 
Men snart slår klockan 19 och Wille kommer för en gång skull att med stor glädje duscha :-)