Tänker på mamma

mina tankar går till min fina mamma som ligger på sjukhuset. Hon har divertiklar på tjocktarmen, dvs fickor som då och då blir inflammerade. Så denna gång oxå, vilket innebär feber, starka magsmärtor och hög sänka. Blev inlagd igår med dropp och intravenös antibiotika. Får stanna några dagar. Krya på dej! Kramar
 
Själv har jag sovit bra men tycker det är grymt otäckt att köra hem om morgnarna, nästa vecka öppnar fritids här igen så då kommer Tim att få lämna innan han åker till jobb/skola så jag kan sova i stan. För hellre att barnen får gå upp tidigt och har en mamma som kommer hem till dem ...
 
Nöjda barn spelar PS2 :-)
 

Det regnar lite

men jag hann ju klippa lite av gräsmattan innan det började, man får vara glad för det lilla :-). Tar mej en liten snackspaus vid bloggen, äter Grisaknäcke och Nässelknäcke köpt på ostaffären i Falköping, där vi även inmundigade denna läckra buffe beståenda av ost i alla former, alla tiders LCHF tallrik.
 
På väg till Falköping stannade vi vid ett litet cafe på ett ställe som heter Ör, åt en supersmarrig peccannöt paj med glass.
 
Hela butiken är inredd i gammal stil, skyltarna på dörren är jättefina och intill låg det en underbar trädgårdsbutik.
 
 
 
 
Kan rekommendera Tant Bruns Café om ni är i Falköping, hon har riktigt goda vaniljbullar :-D
 
Regnet verkar dra bort och jag ska snart göra mat... pytt i panna på den oxfilé som blev över igår efter grillningen. Brukar passa på att laga och äta middag tidigare min "gåpånatt", sen blir det en vilopaus på soffan. Givetvis får jag ju inte glömma att gå in och hämta Playstationet som jag köpt av grannen så alla barn har nåt å göra innan sängdax ikväll :-)
 
 

Kör på rubriklöst idag

Upphör aldrig att förvånas av människor i vår herres hage... i ett citat ur bibeln säger Jesus "Låt den utan skuld kasta första stenen". Är man inte helt ren och fläckfri ska man nog helst inte anklaga andra till höger och vänster.
Känner ingen som är "utan skuld". Alla är vi nog skyldiga till något, sen ligger det i människans natur att vilja göra upp med det gamla och göra så gott som det står i var och ens makt. Skitsnack och icke konstruktiv smutskastning kanske bör undvikas om man inte vill hamna där själv... Det finns kanske i vissa fall sanning bakom en del, men inte allt. Fria fantasier med modifikation som får en att asgarva, blir det ofta när man försöker göra en höna av en fjäder :-)
 
I helgen har det återigen varit dax för festande och syndigt leverne :-)
In my ass att jag super och lever rövare!
Det överlåter jag till andra...
 
Var i Falköping på cruising och annat skoj i helgen.Jättefint väder när vi kom, grillade och cruisade på fredagskvällen, var även en sväng till Skövde och träffade gubbens kusiner.
Lördag var det swap meet, fint väder massor av bilar och jag fick givetvis något jag sedan länge velat ha... ett par snickarbyxor :-)
 
Kvällen började hyfsat med fint väder, nåra vändor på stan blev det, men sen kom regnet i massor och strax innan åtta bestämde vi oss att åka hem.
Vilket idag känns som ett mycket klokt beslut :-)
 
 
 
 
 
Over and out, dax att starta grillen och slänga på oxfilén :-)