Veckoslut

Söndag idag och ledig i morgon.. Eller ledig vet jag inte riktigt... möte 👍.


Igår var vi på kalas och firade Oscar och Lina.


Linas present, gjord av Susanne sussbenice på Instagram
Fika 😊
Tårta 👍

Ha en fortsatt fin söndag ❤


Kramar 

Fredag igen

En bra vecka trots allt 👍. Kommit igång hyfsat med mina promenader igen och med maten. Lyckades att få till en schysst handling igår på City gross, de hade bra erbjudande på mycket gott och nyttigt.  

Som blandfärs, högrev, ost mm. Givetvis köpte vi grillkol också så vi kan grilla lite i veckan 😊. Har en del i frysen som måste ätas upp. Lite ändring i ekonomin ger utrymme för nytänkande och det kan bli en trevlig och kreativ utmaning 👍. Idag har vi ätit svensk husmanskost. Köttbullar ❤ och potatismos ( till barnen) och stuvad  vitkål till övriga. Sjukt gött! 

Bjuder på lite bilder av blandad karaktär 😊


Falsk pasta Carbonara, alltså vitkål och tysk skinka toppad med sweet gorgonzola
En falsk rätt till 👍 falska langos, där botten är ett stort ostkex 👍
Lilla grodan som skuttade över vägen
Höstarrangemang som såldes till grannen 😊
Sonens skapelse ❤
Vill verkligen ha den här hårfärgen, så otroligt snygg
😂😂😂, ja det finns nog vissa man kunde göra det för

En ensam väska

Står packad innanför dörren och väntar på att få transporteras till varmare breddgrader 🌞. Dock är väskan inte min... Den tillhör en person med det största hjärtat jag någonsin träffat, nämligen min man ❤. Denna utlandssemester gör han med och för en fantastiskt fin människa, sitt ex. Hon har länge velat åka iväg till sol och värme som gör så gott för hennes kropp, men inte hittat rätt resesällskap. När de pratades vid kom de fram till att de två kunde väl åka tillsammans 😊. Så på den vägen är det... nu ligger de snart på stranden i det underbara Alanya. Nettan, Royne, min mamma och Krister ❤. Visst hade jag velat vara där med, det är inget jag hymlar med, men livet ser lite annorlunda ut hos mej och jag har förpliktelser som är viktigare ❤. Stranden , solen och tiden att resa kommer att finnas där för mig så småningom. Man får ta ett steg i taget och vara lycklig utmed resans gång 😊 , den resa som finns här den är för livet och framtiden och är mer viktig än allt just nu ❤En morgonpromenad i skenet av gatlyktorna blev det idag, nu väntar jag på min store son ❤. Vi har en liten roadtrip framför oss idag ❤.


Ha nu en riktigt fin söndag 🌞😊👍


Kramar 💋