Saknar

att inte kunna enkelt flytta över bilder från mobilen till bloggen då datorn inte medger detta :-(, fick min fina Glossybox igår och hade så gärna velat dela med mej av innehållet, det var en läppkonturpenna, hårolja (som jag redan anv, det blev så glansigt och luktade gott), cheek and lip taint, typ flytande rouge/läppstift, torrschampo och nåt från Jabu she, vet ej om jag vågar mej på det sistnämnda då min mamma fick en otrolig allergisk reaktion av deras produkter. Hon blev "frätskadad" liksom av dem och fick göra ansiktbehandlingar efter för att bli "frisk" i ansiktshyn. Vill inte råka ut för det så den får nog vara :-(
 
Var med min älskling igår när han opererade ut en tand, anhörigledsagning, för eftersom de sederat honom så får man inte köra bil och så blir man lite "glömsk" efter medicinen. Men det gick bra och han tyckte inte det var så farligt som han föreställt sig. Vi hade iaf en helt underbar fm på stan med shopping och kinamat :-)
 
Jobb ikväll/natt på ortopeden, så kul, det var ett tag sedan. Sen hade jag lovat mig själv att ta alla extrapass denna månaden så jag får fina shoppingpengar i London :-)
 
Nu soffläge likabra att vila sig i form inför natten för jag kan ju inte ge avkall på mitt skivstångspass ;-)
 
Ha en fin torsdag i det underbara vårvädret!

Hunnit med massor dag

har det varit idag och det känns sjukt bra!
Startade dagen med att hämta släpet hos Titti och Roger, sen styrde vi kosan mot Mönsterås och pappa. De ska flytta så han hade ett matsalsmöblemang som de inte får plats med. Bord med dubbla iläggsskivor, 4 stolar ( tyvärr man får leta liknande på loppisar) och ett hörnskåp :-) en servis från Karlskrona porslinsfabrik och lite annat smått och gott fick vi med oss oxå.
Skåpet är på plats i köket, kanske får bordet vänta tills efter festen ;-), för vi lånar bord till alla sittplatser och tänkte då ha det nuvarande köksbordet som avställningsbord för all mat :-)
Hujedamej ja det blir ett projekt att ro iland :-) 50 vuxna och ca 10 barn :-)
Men jag ser verkligen fram emot det!
 
Gutt att träna styrkepass idag, älskar verkligen dessa pass!

I bland räcker inte tiden till

och inte motivationen heller :-/
Lilla skruttdatorn kan inte ansluta till nätverket vilket innebär att nu sitter man här och harvar på den mobila skiten igen... så segt :-(, men bättre än inget... har ju ett tag kvar av tiden innan det är uppsagt så det är väl bara att använda...
Veckan har varit helt ok, det blev shopping i torsdags när Ullis å ja å E var i stan och god mat på Zorbas... kan inte tillräckligt många gånger säga vilket fantastiskt jobb jag har :-)
 
Ledig fredag innebar god mat, ankbröstfilé med apelsinromsås och potatis/rostade grönsaker. Lite soffhäng med betoning på lite för strax efter nio var det gonatt :-)
Förmiddagspromenad på lördagen och sen var det dax för mannen att åka hem mot stan för jobb. Uttråkad och rastlös skrev jag en status på fejjan som ledde till ett Karlskronabesök, god middag och gofika :-). Fina syster Lina bjöd på middag, så skönt att inte laga hemma och gott var det, alla tummar upp från Wincent :-).
O och E var jätteglada, alla barnen lekte tillsammans och emellanåt var det svårt att fatta att det var 4 barn i lägenheten :-)
När vi skulle hem gömde O kusin Wincent i sängen för han ville inte att han skulle åka hem :-), det blev stort kramkalas innan vi lämnade det Olssonska residenset :-)
 
En snabbsväng in på Coop i Lyckeby för lite Mellogodis :-)
 
På väg hem var det jättedåligt väglag på Ramdalaslätten, strax efter Barnens Gård, öppna åkrar på bägge sidor gör att det alltid yr igen där även om det snöar eller som igår bara blåser :-(
Ja det stod iaf en bil på åkern, och den hade hamnat där just innan vi passerade. Kände instinktivt att klart jag måste stanna... faktiskt en skyldighet man har, men kände oxå att jag hade blivit en trafikfara om jag stannat där i modden så vi körde fram för att vända längre bort.
När vi vänt och närmade oss hade en privat polisbil sett olyckan och stannat så då kände jag att mitt samhällsansvar inte behövdes och vi hittade ett ställe att vända och fortsätta hem.
 
Ralf var bäst på Mello och Ulrik :-)
Army of Lovers är i vanliga fall en grupp jag gillar för att de bjuder på sig själva och är provokativa :-) men igår var de värdelösa, enda innehållet i deras uppträde var den tatuerade dansaren :-)
 
Vet inte om jag sagt det men fick brev från Vårdcentralen häromdagen, alla värden, lever, njurar, glukos, järnvärde mm var bra och inget avvikande någonstans så nu blir det ett besök till på torsdag då jag ska göra en ortostatisk blodtrycksmätning. Allt tyder på att jag har för lågt blodtryck :-(
Däremot är jag konstant trött :-(
 
Önskar ibland att det skulle vara enkelt...självklara saker, acceptans att vi är olika, acceptans att man inte kan ändra världen för sitt eget tycke och smak, att det inte finns "bättre och sämre" människor, att man inte medvetet behöver missuppfatta, förstora, kränka, hämnas...
 
Men men "what comes around, goes around"
 
Funderar på att baka något idag... är grymt sugen på "torra kakor", typ drömmar, hallongrottor, finska pinnar :-)
 
En stunds jobb stundar oxå framåt kvällen :-)
Nu en kopp kaffe till :-)
 
Ha en bra söndag!