Trött!

Idag har jag handlat, var på Maxi när de öppnade vid 8, halv 10 möte med rektor och mentor på Tims skola, nu har vi mer kött på benen vad gäller studieplanen, tack och lov.
Hann till Rusta och införskaffade nya gardiner, ljus och ljusstakar, samt till Bauhaus och hämtade pellets, och hann till jobbet till halv 12.
jippie inte stressat alls.... nädå ;-)
 
Sluta halv tre, hämta barn, köra till frisören, hem med barnen, fixa snabbkvällsmat... korv och bröd :-/, till Möre och köpa ut Wincents simmärken, doppingen, vattendroppen och silvergrodan :-)
 
Hem, laga maten, stryka och lägga upp gardinerna, putsa av fönsterna i mörkret, upp med gardinerna, lite dukar samt adventsstakar i fönstren, ljus på bordet...
 
ja nu stupar jag i säng och vet att det väntar 8 timmar imon, 15 på torsdag och 15 på fredag :-)
 
Wiiihaaa livet är härligt... lr nåt ;-)

Ingen bra dag :-(

har ibland dagar då hjärnan spelar mig diverse spratt och dagen är en riktig skit-dag! Har dock genom livet lärt mej att det är bara i mitt huve det finns, har inget med real life att göra. Detta är dagar jag inte tar några beslut, inte går i konflikt, inte tar upp tjafs... för det är bara hos mej spökena finns, jag tänker bara negativt, men som sagt jag har lärt mej att det är ingen annan som gör fel, det är fel på insidan...
I morgon är det borta, dock om magkänslan imorn säger att saker inte står rätt till så tar jag det då, men inte idag.
 
Att jobba idag känns oxå blä :-(, men men det kan jag inte blunda för så det är bara att göra. Minsta möjliga iaf... inga större äventyr, tack och lov jobbar jag ju inte själv, bara under hämtningen och sen innan sovdax, så det ordnar nog till sig.
Oftast flyr demonerna vid miljöombyte eftersom de är lite "hemmaförknippade"... hahaha ser ju faktiskt att jag ser ut som ett psykfall... men nä det är jag inte, vill bara visa att ordinary people oxå kan ha svarta dagar.
 
Trist att inte kunna vara med på simskoleavslutningen ikväll, men storebror fixar detta :-)
Imorn ska jag träffa Tims rektor, biträdande rektor och mentor... ska ju bli intressant..., sen blir det lite shopping, mina julgardiner till köket är borta, så det får bli till att köpa nya.
Matförrådet behöver utökas oxå :-)
 
Lite Malmöbilder:
 
 
Säkert fin när den är tänd men lite udda med en gigantisk lampa på Lilla Torget
 
 
 
 
 
Julligt inslag i torgbilden en grå dag
 
 
Old school karusell :-)
 
 
Godis, godis & godis :-)
 
 
Partypinglan ;-)
 
Dax å packa jobbväskan med lite käk, synes :-)

Malmö tur och retur

Vi åkte i fredags vid tolv på dagen och var tillbaka idag vid ett-tiden. En intensiv men bra resa trots diverse tillbud.
Fredagen innebar inga större utsvävningar utan vi gick rakt över gatan och åt AW på Sankt Gertruds, vi var blan de första så denna gången fick vi plats inne :-), förra gången fick vi sitta ute insvepta i filtar under en gasolvärmare :-). Väl därifrån gick vi ner i närbutiken och hamstrade ostbågar, cheeseballs, godisstycksaker, lösgodis och vatten samt läsk :-) sen åkte vi upp till hotellrummet, bytte raskt om till slappkläder, hällde ut hela plastpåsen i sängen och sattes oss där och frossade i godsaker :-) Underbart! Tillkännage ska ju göra att vi sov när klockan var halv 10 på kvällen :-) Lördag klockan 06 var vi på hotellgymmet :-) vid 07 var det frukost och sen var det slapptid fram till halv 10 då vi begav oss ut i shoppingsäkra Malmö :-), hittade lite av varje, dock avstod jag från frestelsen att handla, fanns då en underbar klännig med läcker urringning och i kroppssmickrande utförande till rea i en butik som heter Shock, samt diverse coola Dr Martens, inkl mina Vonda :-). Tyvärr var klänningen rosa, och jag har gått från att vara rosa till att vara röd... så näe fel färg, annars hade den hängt i min garderob. Är stolt över att inte köpa nåt, man behöver inte handla till varje pris! Vi åt lunch på Jensens Boefehus (eller liknande stavning iaf ;-) ) lunchbiff för 49:-, stor biff, underbart rosa inuti, deras favoritsås och potatis... mumma även utan potatis... för kolhydraterna har jag plockat på mej i form av hotellfrukostens goda surdegsbröd och NUTELLAN :-)
 
Hemma på hotellet blev det en stunds sova för min del, sen badade vi, givetvis såg vi till att vi fick rum med badrum :-). Släkten hämtade upp oss vid 4:a tiden för färd mot Vellinge. Maten var otrolig, jag ogillar det mesta i skaldjursform, musslor och sånt skit är otänkbart, ge mig likväl en sandstrand å tugga på :-) och vad får vi till förrätt... eh jo fisksoppa med diverse skumma skaldjur i :-/, men men skam den som inte ger mat en andra chans haha... jag åt detta underliga och måste erkänna... det var ok, det gick att äta, kommer inte att beställa det på restaurang, men bjuder Jonas på det en annan gång äter jag. Huvudrätt var gravad lax, potatis och hovmästarsås, till dessert blev det chokladmousse. Tyvärr blev huvudpersonen dålig :-( och det blev 112 på riktigt, han hade vårdats för kärlkramp innan i veckan samt höga troponinvärden, när han då föll ihop befarade alla att infarkten var ett faktum och ambulans larmades på indikationen hjärtinfarkt. Det blev kompressioner och inblåsningar av de anhöriga. Tack och lov blev han bättre innan ambulansen kom och vi fick kontakt med honom och han kunde redogöra för tiden innan han förlorade medvetandet. Han fick åka med in men prover och EKG såg inga förändringar så han fick åka hem under kvällen. Kanske var det känslor som gjorde denna reaktion, vi hade ju kommit dit för hans skull och han fick en fin present han länge pratat om, vet ej men vi litar på läkarna och idag mådde han bra.
 
Idag var det bara upp, käka och ta tåget hem!
 
Imorgon är det en vanlig arbetsvecka, hoppas hälsan håller då jag känt mej lite off hela dagen...