Time is running...

Redan in i andra veckan på 2012 :-), idag börjar skolan för kidsen, underbart för mamma oxå :-) haha.
Dansade Zumba igår = träningsvärk idag, fast det är gutt :-). Varit uppe sedan 6 och väntat på att kanske få jobba, en timvikaries bittra verklighet :-(, men nej ingen ringde och inget pling i mobilen heller så jag får en ledig fm iaf, för det kan ju bli en kvällsbokning. Ska fortsätta fixa lite här hemma under dagen tills lilleman kommer hem 12.10. kanske träna ett pass med mamma ...fast bara kanske :-)

Underbart trevlig nyår :-)

Efter mycket velande bestämde vi oss för att fira nyår i Kalmar, vi lämnade barnen hos deras pappa och styrde mot stan :-), fredagskvällen var lugn och tillbringades i soffan framför tv:n. Kändes underligt att inte ha barnen omkring sej. Visserligen var de hos sin pappa vid jul men då jobbade jag bägge dagarna, så det kändes lite underligt att det var så tyst och att vi hade bara oss att se till :-). Nyårsmorgonen inleddes med en långpromenad runt halva Kalmar som knappt vaknat, allt för att älsklingen skulle få städa ifred :-), sen begav vi oss iväg på en liten "detta-har-vi-glömt-till-nyårsmaten" liten shoppingtur. Men shit va mycket folk det var i affären :-/, trodde man skulle va ensam eller nåt...
Väl hemma blev jag lite smått förvisad från köket så jag löste korsord ist :-)
När klockan var halv fem gick jah hemifrån ner till Kalmar slott där det klockan fem bjöds på fyrverkeri, mötte upp mamma, Krister och Nettan där.
Kallt men klart och jättevackert :-)
När vi kommer hem Nettan och jag så är det bara att sätta sig till dukat bord :-)
Förrätt: Räkcocktail med grillad sparris och hemgjord Rhode island sås
Huvudrätt: Lammfilé med klyftpotatis, hemgjord rödvinssås och hemgjord aioli
Efterrätt: Chokladmousse gjord på 81% choklad, grädde och till det frysta bär
Mycket gott :-)
På nyårsdagen var vi på outlet, älskar fynd :-), vi hittade varsett par Reebook skor för 50:-, föregångarna till deras senaste Easytone. I de jag köpte är det luftbubblor ist för de nyare med gelbollar i men för 50:- kan de hålla så länge de vill :-)

Nu dax att fixa käket för att bege sig till en kväll på jobbet i Bergkvara Hemtjänst :-)

God fortsättning!