barnfri helg

sönerna träffade sin pappa i helgen efter en lite turbulent tid då de inte setts :-(, min önskan är att allt löper på nu utan större problem då det är ledsamt om de ska komma i kläm. Jag hade en barnfri helg som spenderades på att göra ingenting, jag var i Kalmar hos Royne som hade jobbhelg.

På lördagen gick han dock upp tidigt och vi åkte till Borgholm där det var bilutställning på torget.
Underbart väder och många fina bilar var det, vi lyxade till det med en glass i solen :-)

Innan på morgonen gick jag en riktig långrunda i den kyliga men fantastiska höstmorgonen, ner runt slottet där vattnet låg helt spegelblankt, det var som balsam för själen alldeles lugnt och tyst innan stan vaknade :-)

Håller på och fixar här hemma målar och donar, blir bra när det är klart men retar mej på att jag inte kan ladda upp bilder :-(

Middagsdax :-)

irriterad och snuvig...

Irriterad för att det inte går att ladda upp bilder till bloggen :-(
och snuvig med ont i huvet och allmänt trött.

Har trots min sjukdom ;-) börjar ett projekt jag velat göra lääääääänge, nämligen att måla om min skänk i köket vit.
Så nu är den grundmålad :-)

Och imon FYLLER JAG ÅR :-)
och ska bli firad av mannen med mat på kina för det är min favvismat :-)

dåliga mej...

som är så kass på att skriva här, fast jag tycker det är rätt kul :-)
har hänt mycket sen sist på alla fronter om man säger så :-)
Jobbsommaren är slut, så just nu tar jag det bara piano... saker och ting ordnar väl till sej i alla fall vad det lider.
Har varit i den lilla staden Falköping på bilträff, mycket trevligt var det, var där med Tommy och Ulrika och vi bodde på vandrarhem. Nackdelen var att det inte fanns nån kinarestaurang som hade buffé. Älskar buffé :-), det godaste man kan äta :-), i Västerås hade de ett ställe där det tom ingick efterätt :-), synd bara att det är ett helt år tills det är dax att åka dit igen.
Förra lördagen som var bortsett från idag den sista sensommardagen tillbringades i Emmaboda, även här var det bilträff, men denna gången var barnen med och de gillade det mycket, men kvällen var nog bäst när vi grillade hos Tommy och Ulrika och de fick ta sommarens sista dopp i poolen :-)
De fick även med sig både Tommy och Royne i det blöta :-)

Var med Nettan och barnen på marknad i Lyckeby igår, trots att man fick börja dagen med tabletter för att orka med det bultande huvet :-(.
Lite fynd blev det för bådas del, fika på café och en lekstund för barnen :-)
på vägen hem stannade vi vid en sportoutlet, vid Barnens Gård, där hittade jag en vinterjacka av märket Tenson, en dunjacka för 400:- ordinarie pris hade varit 1900:- så den känner jag mej väldigt nöjd med :-)

skulle jobbat idag men kände att redan igår var det en tung dag så idag fick det gå i lugnet och vilans tecken :-)

just nu står mannen vid grillen och det doftar underbart :-) gäller att utnuttja sista sommardagen  :-)