Ledig dag

så skönt att kunna säga idag när de ringde från bemanningen... att nej idag och imon jobbar inte jag, jag gick till alla mina pass förra veckan ätandes Ibumetin och Panodil, för att kunna jobba. Så nu har det satt sig på rösten så efter bara nån minut kraxade jag så Åse knappt hörde vad jag sa :-(. Barnen har haft en kompisdag och varit och lekt, men var så duktiga och kom hem i tid. Nu är är det mammatid när de lagt sej :-)

Vår julafton

firade vi idag annandag jul :-) med massor av god mat, klappar och underbara människor :-)
Jag samlar på Sagaforms glas så idag fick jag 2 st long drink glas, har 4 snapsglas och 4 vin/dricksglas på fot-. De är alldeles fantastiska i sina coola färger, rosa, blå, grön och orange. Fick 2 ölglas oxå. Mannen fick Per Morberg kokbok, Morberg grillar, så det lär ju bli en ny bibel i familjen Kristiansson /Norén :-) sen fick vi /han en brännare att "bränna" creme brylee pudding och diverse andra grejor :-), 6 nya svarta kaffemuggar blev det oxå... tack Nettan <3. Så jag är sååååååååå trött och tycker så synd om min man som ska jobba inatt, thanks att man inte ska jobba imon eller övermon iaf :-) eddan är ju här så då passar jag med på att vara hemma :-)

Det där med mat...

och vikt som jag lovade mej själv att det skulle bli lite ändring på... nu har jag fått en morot till... vintern 2012/2013 blir det kanske en resa till värmen efter att mannen och jag kommer att ha jobbat hela jul och nyårshelgen och slitit ihop till denna njutning :-)
Dagens käk ligger väl på den smakrika 10-i -topp listan och iofs rätt så nyttig... om man nu bortser från en halv kartong godis som slank ner på jobbet ;-)
Men efter att min mamma fyllt år på trettondagen (6 januari) så sätter jag igång seriöst, nu blir det mer en infasningstid där man vänjer sej i att skriva :-)
Ankbröst bra mat
Gratinerat potatismos mindre bra mat
Apelsin- och romsås inte heller så bra men gott...

Imon blir det julmat