Helg i antågande

De sägs snö idag, men bättre väder till helgen, dvs ingen snö :-)
En promenad i snöglopp och bitande kyla blev det igår, dock ingen fish n´chips... det blev kalvfilé ist... om det var gott... ehhh njae, lite mesigt för min smak. Inget jag kommer betala pengar för att äta på krogen iaf, och inte låta nån annan lägga slantar på heller. Kanske som kalvsnitzel, möjligtvis...
Terion igår gick riktigt bra, får gärna fortsätta så :-)
 
På agendan idag står lite samtal att ringa annars lugnt, satsar på att hinna ut innan snön kommer :-)
 
God morgon :-)

Ännu en tidig morgon

Inte uppe vid 6, med dock vaken, sonen skulle börja jobba vid 7. Kontrollbehov, curlingmamma... NEJ men så länge han bor under mitt tak, trots att han är vuxen och får ta konsekvenser av sitt handlande, så kan jag göra honom den lilla tjänsten att se till att han kommer i tid till jobb och skola. Det kan vara så att man missat ställa mobilen, kan vara så att den uppdaterats och stängts av mm. Dock fungerar det bra och har väl bara ett fåtal tillfällen behövt väcka honom.
 
Gick till stadskärnan igår och åt en riktigt god after work på puben Satan i Gatan, hela jan och feb äter man "gratis" det som kostar är drickan till maten, och det är valfritt läsk, öl, vin och cider.
En kaffe på Espresso House blev det oxå innan vi skulle vara hos "lasermannen", intressant att se hur det gick till. Såg ut att göra ont :-(, så inga removers för min del utan en skickligt cover up i så fall :-)
Ååååå jag vill verkligen villvillvill, tatuera mig, antingen en v-formad stor mellan bröst och nyckelben, eller fortsätta på min vänster arm och bygga neråt, eller en text på ryggen, ra´s öga i nacken... mmm det finns måååånga alternativ och önskningar :-)
Meeeen det fattas en viktigt ingrediens.... money, till vad jag ser som "en onödig utgift", detta är sånt man får unna sig av "gåvopengar" som ex födelsedag, julklapp mm, eller vinstpengar ;-)
Nä man måste ha till det grundläggande först, boende, el, värme, mat och kläder efter årstid, telefon, bensin alt busskort. För mig kommer alla dessa på plats 1. Basic!
 
När fan ska lappmöglet sluta falla?
Boring!
 
Kanske dax att göra lite nytta, idag fish n´chips till middag med aioli. Eller kanske inte så mycket chips, det går lika bra med grönsaker ;-). En promenad oxå får det bli, lite NCIS oxå, snart har vi sett alla säsonger utom den senast, den spar vi till sist ;-)
Lite körkortsteoripluggningshjälp får det oxå bli!
Ett och annat tråkigt papperskrivande oxå, kanske...
 
Ha en fin torsdag i busvädret!

Allting är vitt vitt vitt

och vinden nyper rejält i kinderna när man är ute ...
Soft onsdag som inte har innefattat så mycket än :-), en promenad till Giraffen, hudvårdsinköp på ÖoB, lite jack-och sko koll, vintern kommer nog att vara kvar så man behöver ju kolla upp var de har bra grejer till ok priser för en del kan ju kanske behövas köpas sen...
Bakade ala LCHF för miljonte gången i ordningen, men denna gången gick det att äta, det blev typ biskvibottnar på mandelmjöl, agavesirap, smör och en skvätt grädde. Kan smaka smaskens med chokladmousse, eller grädde och hallon till eller som smulad botten till en cheesecake.
Ingen hemmamiddag idag utan vi packar på oss massa kläder och går till Satan i gatan och käkar after work, mannen ska till lasermannen senare ikväll och fortsätta ta bort en bit av en tatuering.
Hittade ett skönhetstips på en blogg igår... kaffesump som bodyscrub... tur att vi har kokkaffe... detta ska testas senare :-)
 
Kanske dax att testa sumpen nu då ;-) hehe
In i duschen och ut i stormen :-)
 
See ya!