Kan om jag vill

sätta mej i ditt arsle som en post-it lapp från helvetet.
 
Jaja en liten parentes bara :-)
Idag är källaren tömd på all skit, tre vändor till sopstationen och en bil + släp till Vågen, ortens lokala återbruk.
Känner mej mycket nöjd, nu är det bara att handla nya grejor :-)
Vi slängde barnens skrivbord så det blir nog en runda till Ikea nästa vecka för alternativa lösningar, en byrå eller två kanske behövs oxå, visst jag som gillar second hand kan ju kolla på blocket först iofs.
 
Hittade en häst.... näääääääääääää en leksakshäst som lilla skruttan Isabella fick :-) hennes mamma hade kanske inte gillat äkta vara :-)
 
Samtalet med rektorn angående Wille häromdagen har resulterat i att just nu har en bra tjej vid sin sida :-)
Glad är jag för det ska ni veta!
 
Dax att ta reda på vad resten av kvällen kommer att ge ;-)

Vaknade i morse

med lite feber vilket suger :-(, har inte tid att vara sjuk nu. Har ju bara två dar kvar att jobba, visserligen inte förrän onsdag men iaf. Mannen är ju ledig lite nu och kan tillbringa sin tid här hos oss så vi tänkte rensa ut i källaren imon, man samlar ju alltid på sej en massa skit :-).
Släpet är redan lånat och uppställt så det är bara att lasta och köra, lasta och köra.... osv :-)
 
Har världens coolaste kompis som har anmält sig till Ironman 2013 :-) och ja jag kommer nog att befinna mig på startplatsen och hejja på honom, otroligt starkt, men han är envis :-)
 
Lönedag och helt okej även efter att räkningarna var betalda :-) överlever nog denna månaden oxå, trots att bilen varit på verkstad och utlämnas mot inlämnande av 1500:-
 
På tal om Ironman.... man kanske skulle lägga in en rem och anmäla sig till Tjejmilen.... öhhhh näe skojar bara :-D
 
Fast sonen och hans klasskompis hade gärna fått ha mej som projekt till sitt examensarbete i vår... 10 veckors kost-och PT träning, de hade nog åstadkommit underverk :-), med risk att sonen varit bostadslös fortare än kvickt kanske.... eller inte, Lööööv u my big boy :-)
 
Två glada söner modell mindre spelar på sitt PS2, kusin Nico har ju skänkt nåra roliga spel som han tröttnat på, återanvändning är bra.
 
Beger mig ner i källaren och ser om jag hittar nåt att återanvända alternativt slänga... tror mest på alternativ 2 :-)

Brukar inte

publicera kommentarer jag tycker är skit, men den fega anonyma kommentatorn i föregånede inlägg kan ju få den segerns sötma att den kom dit iaf, och nej jag låter mig inte provoceras, så låt bli och smutsa ner min blogg med dina påhopp.
Du vinner inget på det iaf och du kan själv läsa svaret på ditt påståeende.
Antar att du vet att IP adresser kan spåras..., oavsett uppkoppling kan det spåras av rätt instans...