Grattis på födelsedagen

Idag fyllde mannen år och i vår lite "finare" frukostmatsal kan man få bubbel till frukost, vilket idag var ganska givet. Frukost till en underbar soluppgång händer inte så ofta 💕.
Frukosten var bra  det fanns ägg, bacon, bröd, olika sorters ost, serranoskinka.  Nötter, flingor och youghurt. Frukter och kakor, typ croissant och wienerbröd med Nutella 😍. Kaffe, the och en cool juicemaskin. 
Dagen tillbringades i Alicantes två olika shoppingställen, ena stället är ett område där affärerna duggar tätt, allt från prisvärt till svindyrt. En butik inrymdes i 6 våningar och på olika plan var det elektronik, inredning, bokhandel, färg mm. Det var typ IKEA, Bauhaus, Media Market,  Babyproffsen, Hemtex mfl allinclusive. 
Vi åkte taxi dit, tog ca 8 min och kostade runt 50 sek.
Tillbaka gick vi då det var betydligt närmare än vad kartan visade 😂. 
Tillbaka på hotellet bestämde vi att ta nästa shoppingcenter också , det heter Plaza Mar och ligger i utkanten en lite längre taxiresa bort. Detta var typ Hansa City i XXL format, 5 våningar med butiker av alla slag, slår ett slag för en butik jag inte innan har stött på som heter Pull and Bear,  snygga och mkt prisvärda kläder. 
Tillbaka på hotellet igen, denna gång gick returresan med taxi, ca 10 min och 70 sek.
Dax att äta,  avvek idag från turiststråket och hittade på en bakgata ett hak i en källarlokal där ingen pratade engelska 😂. Det löste sig iaf och vi fick god mat, jag åt gröna bönor och skinka till förrätt och till huvudrätt, något jag tolkade vara revben, men som visade sig vara en stor grillad skiva fläsk med knaprig svål,  rejält gott. 
Galet mätta går vi hem och somnar nån timma 😊.

Idag inviger vi vårt sovrumsbadkar, och födelsedagen till ära äter vi jordgubbar och dricker rosé i badet 😋

Senare på kvällen drar vi ner på stan, hittar en mysig pub dom heter the Munich,  tar en öl och njuter av atmosfären. På vägen hem bilr det ett stopp vid glassbaren och en glass.
När vi kommit hem och sitter på balkongen bjuder naturen oss på ett fantastiskt skådespel i form av ett rejält åskoväder 👍

Ganska härligt att somna till buller och bång 😉.Kramar 💕💕💕

Kommentera här: