Orkeslös dag

Var det igår, måndagen sög liksom musten ur mina grabbar. ingen gjorde många knop under tisdagen. Det blev spelande och tv tittande för hela slanten. Wille hade även ont i huvet så han som mestadels av dagen. Framåt em piggnade dock alla till och Wincent och Edward åkte med till kusinerna en sväng, Wille lekte med annan kompis.
Det blev lite bad i poolen hos Nicholas och även om Eddan var lite skeptisk till en början hamnade han också i det blöta :-)
 
Liten sötfis kollade på kusinerna och brorsan :-)
 
 
 
Små fina sommarfötter...
 
 
 
Bestämde mig för att dammsuga bilen i hettan igår, då den var full med sand och annat skräp... lyckades med bedriften att parkera nära garageporten... men inte för nära :-D (och nej, jag har inte stängt till dörren i efterhand, den går inte att öppna mer :-p)
 
 
 
I morse väcktes vi av dunder och brak, ett rejält åskoväder :-/
Kan ju iofs vara välbehövligt, dock tyckte jag inte att det var så mycket friskare ute. Antar att det kommer vara av/på väder idag, för nu spöregnar det.
 
En tripp till Kalmar blir det idag, ska lämna Wincent, Isak, Kerstin och hundarna vid tåget, för Wincent ska resa bort med sin kompis och vara borta ett tag. En tripp som varit planerad sedan ett tag tillbaka.
 
Frulledax och duschningsdax!