Lyx i postlådan

Beställde på julafton en prenumeration av Glossybox (tack Helena E för inspirationen och tipset). I tre månader får jag nu kosmetika, hårvårdsprodukter mm direkt i brevlådan :-) Underbart att få lyxa till det lite. I månadens låda fanns torrbalsam, vattenfast kajalpenna, nagelbandscreme, tandkräm från SB12, makeup remover servetter.
Trevlig överraskning!
 
 
 
 
Jobbet gick väldigt bra, över förväntan faktiskt. Det var inte så "svårt" som jag föreställt mej. Så tjohoo jag klarade även ett dagpass, fan va ja e bra ;-)
Eller ja e inte bara bra... ja e BÄST :-D
Satte upp mig som "varannanveckas semvik" på natten till i sommar, så vi får väl se...
 
Det blåser och regnar och äntligen är det förbaskade snön snart borta, och den ska akta sig för att komma tillbaka ... :-/
 
Igår ingen träning, man måste ju vila med om man vill bli stor och stark... så man får gå till Folkets Park ;-) hahaha
På tal om att bli stor... dagens ungdomar är inte "vuxna" förren de är runt 30 år :-), när du är 15 får du köra moppe, 16 jobba heltid, vid 18 är du lagligt vuxen, med rätt att bestämma vem som ska bestämma över dej (dvs rösta), giftorätt, rätt att ha ihjäl folk i Svea Rikes namn ( dvs militärtjänstgöring), du får gå på korgen och supa dej plakat... men icke handla på systemet förrens du är 20... (allt i enlighet med en artikel i dagens Barometern, fritt tolkad av mej då iofs ;-) )
 
Kanske snart dax att göra en förändring av yttrandefrihetslagen, så att mindre kränkningar kan yttras i sociala medier. Stackars alla tonåringar och barn oxå för att inte tala om övrig befolkning som blir förtalade, kränkta och nedvärderade på FB, Instagram mm
 
Dock tar vi åter tag i träningen idag, ett underbart kämpigt styrkepass, härligt, härligt! Mannen kommer tillbaka om en stund och då har han köpt 3 kilo färsk lax, så ikväll blir det lax i ugn med potatis/broccoli, mumsigt!
 
I morgon tränar jag med kära mamma på morgonen och på kvällen tänkte jag ta med mig min store som och ge honom lite på pälsen i ett kombinerat Box/RBT pass :-)
hahaha det är nog jag som får på pälsen ist ;-)
Finfint sätt att ge utlopp för "mörk energi" :-)
 
Idag står det snickersbak och negerbollar på schemat...
Igår ville Wille ha fruktsallad till 112, och det fick han såklart :-)
 
 
Jättegott!
 
Fina dagen på er :-)