Hej :-)

Så längesedan, så mycket som hänt!
Väntar på att tvätten ska bli klar så den kan placeras i tumlaren... jaaaaa jag har en tumlare igen :-), tack älskling ;-)
Känns toppen nu när man inte längre kan hänga ut tvätten, eller förvisso går det väl men den finns ingen underbar sol längre :-(
 
Den försvann när vi kom hem från semestern, för vi har varit utomlands... igen ;-), denna gången fick kidzen ett val... få pengar eller följa med...
En följde med och två stannade hemma, under vaktande ögon av storebror och J.
Givetvis var vi i vårt älskade Turkiet, så varmt, så vackert, så lugnt , så underbara människor och lika fantastisk mat som alltid. 29 gradet varmt i Medelhavet och minst lika varmt på land.
Trevligt sällskap av en pappa och hans två små döttrar hade vi också!
 
Som sagt mycket har hänt... inget händer egentligen av ondo... allt man går igenom ger en mer att växa av....
Till er som känner mig vet att det är mycket just nu, och att all min tid läggs på mina barn!
Till er andra... man ger aldrig upp när det kommer till ens barn, man kämpar till sista andetaget och ibland även bortom det, för när vi som föräldrar ger upp, då försvinner hoppet, och var aldrig rädda att be eller ta emot hjälp. Inga instanser gör saker av ondo, de finns där för er/oss. Glöm aldrig det även om det ser mörkt ut!
Sluta aldrig bry dig, var den tjatiga och nyfikna föräldern för en dag begriper dina barn att du är där och nosar dem i nacken för att du älskar dem och vill dem väl, inget annat!
Till alla omkring oss, ett stort TACK!
 
Bjuder på lite bilder från vår underbara semester :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ett år kvar till nästa gång :-)
 
Och nu pep tvättmaskinen :-)
 
Och just det... mitt hälsosamma liv går rätt bra...
 
Ha en trevlig fredag!
 
Kramar!
 
 
 

Kommentera här: