Life goes on...

eller vad är det man säger...
 
Skulle kunna skriva såååååååå jäkla mycket, men gör det inte just nu... too much helt enkelt... att ta igen 4 dagar skulle bara bli trist... så lite bilder och en kort version :-)
 
Jobbdagen i torsdags bjöd på färja över till Öland :-), supermysigt :-)
 
 
 
 
 
Fredag var ledig dag och Wille bestämde att på em skulle vi åka till Kalmar och köpa grejor till deras cyklar, det blev slangar, sadel och lite annat :-)
Bestämde oss att göra en avstickare till Kalmarsundsparken och titta på sandskulpturerna :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den kulturella avstickaren slutade i bad på badplatsen. De tyckte det var jätteroligt och vi blev kvar i flera timmar, men vad gjorde det, inget hemma att passa och lika bra att njuta av det underbara sommarvädret!
Tuffa Wille vågade till sist hoppa från bryggan långst ut :-) 2 m hög är bryggan :-), hade jag INTE gjort kan jag säga... Wincent ånjöt badandet från strandkanten och vågade sig på att klättra ner på det djupa från stegen :-).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tidig lördag morgon, dax för den efterlängtade turen till Timmernabben och övernattning hos morfar och Gerd :-)
Barnen hade haft en fin helg och bla besökt Dinosaurieparken i Smedby. Bjuder på några av Wincents bilder:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Själva drog vi några stycken till bilträff i Falköping :-), en fin kväll som gjord för cruising... massor av bilar, vilket innebär lite "problem" i form av stillastående... men men vädret var underbart och framåt natten avrundade vi med viltkebab :-), väldigt gott :-)
 
 
En ny vecka tar sin början i morgon...
Jobb på måndag och hemmadag på tisdag, som innebär lite packande för på onsdag åker vi mot skåneland och första stoppet blir på Skånes djurpark :-)
 
 
 
 
 

Kommentera här: