Kör på rubriklöst idag

Upphör aldrig att förvånas av människor i vår herres hage... i ett citat ur bibeln säger Jesus "Låt den utan skuld kasta första stenen". Är man inte helt ren och fläckfri ska man nog helst inte anklaga andra till höger och vänster.
Känner ingen som är "utan skuld". Alla är vi nog skyldiga till något, sen ligger det i människans natur att vilja göra upp med det gamla och göra så gott som det står i var och ens makt. Skitsnack och icke konstruktiv smutskastning kanske bör undvikas om man inte vill hamna där själv... Det finns kanske i vissa fall sanning bakom en del, men inte allt. Fria fantasier med modifikation som får en att asgarva, blir det ofta när man försöker göra en höna av en fjäder :-)
 
I helgen har det återigen varit dax för festande och syndigt leverne :-)
In my ass att jag super och lever rövare!
Det överlåter jag till andra...
 
Var i Falköping på cruising och annat skoj i helgen.Jättefint väder när vi kom, grillade och cruisade på fredagskvällen, var även en sväng till Skövde och träffade gubbens kusiner.
Lördag var det swap meet, fint väder massor av bilar och jag fick givetvis något jag sedan länge velat ha... ett par snickarbyxor :-)
 
Kvällen började hyfsat med fint väder, nåra vändor på stan blev det, men sen kom regnet i massor och strax innan åtta bestämde vi oss att åka hem.
Vilket idag känns som ett mycket klokt beslut :-)
 
 
 
 
 
Over and out, dax att starta grillen och slänga på oxfilén :-)
 
 
 
 

Kommentera här: