dåliga mej...

som är så kass på att skriva här, fast jag tycker det är rätt kul :-)
har hänt mycket sen sist på alla fronter om man säger så :-)
Jobbsommaren är slut, så just nu tar jag det bara piano... saker och ting ordnar väl till sej i alla fall vad det lider.
Har varit i den lilla staden Falköping på bilträff, mycket trevligt var det, var där med Tommy och Ulrika och vi bodde på vandrarhem. Nackdelen var att det inte fanns nån kinarestaurang som hade buffé. Älskar buffé :-), det godaste man kan äta :-), i Västerås hade de ett ställe där det tom ingick efterätt :-), synd bara att det är ett helt år tills det är dax att åka dit igen.
Förra lördagen som var bortsett från idag den sista sensommardagen tillbringades i Emmaboda, även här var det bilträff, men denna gången var barnen med och de gillade det mycket, men kvällen var nog bäst när vi grillade hos Tommy och Ulrika och de fick ta sommarens sista dopp i poolen :-)
De fick även med sig både Tommy och Royne i det blöta :-)

Var med Nettan och barnen på marknad i Lyckeby igår, trots att man fick börja dagen med tabletter för att orka med det bultande huvet :-(.
Lite fynd blev det för bådas del, fika på café och en lekstund för barnen :-)
på vägen hem stannade vi vid en sportoutlet, vid Barnens Gård, där hittade jag en vinterjacka av märket Tenson, en dunjacka för 400:- ordinarie pris hade varit 1900:- så den känner jag mej väldigt nöjd med :-)

skulle jobbat idag men kände att redan igår var det en tung dag så idag fick det gå i lugnet och vilans tecken :-)

just nu står mannen vid grillen och det doftar underbart :-) gäller att utnuttja sista sommardagen  :-)


Kommentera här: